gegrilde aubergine met tomaat en komkommer

12 juli 2013 § Een reactie plaatsen

Een oog- en tongstrelende salade!

Di'eetnooitmelk Blog

gegrilde aubergineAubergine, prachtige vrucht en idem kleur maar de smaak…mwah. Die sponsachtige textuur is ook niet helemaal ‘mijn dingetje’. Rauwe blokjes in ratatouille, rrr kippenvel, laat mij vooral slapen. Tot vorig weekend, wakker geschud door wel een heel mooi gerecht. Dank Ronak ;-). De combinatie van gegrilde aubergine met zuren van tomaat&komkommer haalt het beste in alles naar boven. (bij andere bordjes zat er ook nog geitenkaas bij, vast ook heel fijn).  Zo lekker zelfs dat ik vandaag het recept met jullie deel! 

View original post 127 woorden meer

Advertenties

Getagd: , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Wat is dit?

Je leest nu gegrilde aubergine met tomaat en komkommer voor gezondlichaam.

Meta

%d bloggers liken dit: